Hemsidor, design & digitala medietjänster

”Vi designar & programmerar, sköter om & uppdaterar våra kunders webbplatser. Vi gillar att arbeta med bilder. Som element på en hemsida, eller med retusch & kreativ bild eller varför inte något inslag med video? Vi jobbar gärna proaktivt, och kommer gärna med nya förslag som du kanske inte tänkt på själv, vilket brukar uppskattas. Våra priser? Vi har mycket prisvärda tjänster inom webbdesign, webbutveckling, webbshoppar, grafisk design och olika bild-, IT-, och videotjänster. Fråga oss vad vi kan åstadkomma utifrån er budget. Vi vill göra ert köp av en webbplats, webbshop, programmerings-, eller designtjänst enkelt och stressfritt. Bland annat genom att vi är tillmötesgående en god bit utöver det normala. Allt kretsar kring just dina behov.”

~ Multimediumgänget

Din nya mobilanpassade sajt i WordPress eller Wix

Vi vill skapa nöjda kunder och bygga långvariga goda relationer, och därför ger vi dig mycket tid och omtanke.

När du nu är du på gång att köpa en tjänst behöver du aldrig känna dig osäker hos oss om du inte kan den tekniska jargongen. Du vill nog bara bli väl bemött, förstå vad du köper, och att det bara ska funka. Vi möter dig på din nivå, och vår profil som socialt företag orienterat mot att hjälpa våra medmänniskor är en fördel även här. Vi samtalar ingående med dig för att få fram noggrann kunskap om dig och din bransch tills vi båda känner att vi har en bra grund att basera din nya hemsida på. Efter några vändor fram och tillbaka ska du vara nöjd, och det är dags för publicering. Fanfar! 🙂

– Hur vill du arbeta med din nya hemsida eller webbplats?

  • Du hanterar allt själv. Vi utbildar dig i något av de verktyg vi arbetar med vid behov.
  • Du sköter allt själv, men behöver vissa inmatningsfunktioner som stöd. Dessa skapar vi åt dig.
  • Multimedium sköter om allt, och uppdaterar din webbplats, och systemens säkerhetsuppdateringar mm.

I verkligheten kan det dock bli en blandning av ovanstående. Billigast för dig är självklart första alternativet. Som leverantör lovar vi att vara okrångliga och inte resa onödiga hinder, eller presentera oväntade kostnader du sätter i halsen av.

Genom att ta reda på så mycket vi kan om dig och ditt projekt enligt ovan, möter vi dig på det bästa sätt vi kan! När det gäller förhållandet pris/service är det svårt att matcha oss, det garanterar vi tack våre vår verksamhetsform, och för att vi arbetar för att skapa så nöjda kunder som möjligt.

Multimedium är specialiserade på WordPress med Kadence-temat samt plattformen Wix. De är båda mycket bra vad gäller mobilanpassning. Ofta kodar vi (HTML, CSS, Javascript, PHP, mm) för att förändra något enligt en kunds specifika önskemål. En och annan pagebuilder på marknaden för webbverktyg har vi utvärderat, men handen på hjärtat så är det WordPress med temat Kadence som är vårt favoritverktyg. Det medför t ex att en enkel sida (som t ex en one-page sida till ett mindre nystartat företag) är mycket lättare att utveckla och skala upp när kundens behov ökar. WordPress/Kadence ger lätt, snabb och SEO-vänlig kod och är i sig inte dyrare att börja med.

Vems är egentligen din hemsida/webbplats? Vi tycker att den är din kunds/besökares. Det är de som ska gilla den, återkomma, prata om den, länka till och dela sidan i sociala medier. Du känner dina kunder eller besökare mycket bättre än vad vi gör. Och eftersom det är dina besökare allt kretsar kring, så ha med detta högst upp på din lista inför våra möten så att kan vi lära oss så mycket som möjligt om vad som skulle göra din attraktiv om man gör si eller så. Tänk: ”Hur uppfattar min kund min sida?” Det är lätt att bli hemmablind, men om du tänker så har du rätt glasögon på. En bra start! Hur uppfattar t ex du vår hemsida? Berätta gärna för oss.

Få fart på din e-handel med en unikt designad mobilanpassad webbshop i Wix

Du står nu inför beslutet om att skaffa en egen webbshop… ”Vad ska jag tänka på?” undrar du. Vi svarar att Wix-plattformen utgör ett säkert och bra erbjudande. Det är ett beprövat och stabilt alternativ som rejält sänker tröskeln när det gäller att komma igång med e-handel. Du får en grafiskt attraktiv webbshop byggd på en mall, eller med en unik design av oss ( som stilmedvetna HiFi Stället önskade ) med massor av professionella (men relativt lättanvända) funktioner och en uppsjö av moderna grafiska element att använda.

Pengar och betalningar. Vi hjälper dig att få ordning på betallösningar som Klarna och Stripe med flera. Allt det där krångliga, vad det nu kan vara.

Du administrerar dina produkter enkelt själv i Wix.

Alternativt kan vi hjälpa till med den dagliga hanteringen av din webbshop så att du kan fokusera på det du behöver, om så önskas. Vi erbjuder bra avtal enligt era unika behov till ett fast pris per månad, eller upp till ett överenskommet pristak per månad.

– Hur vill du arbeta med din nya Wix webbshop?

  • Vi guidar dig inledningsvis i Wix och du hanterar sedan allt själv.
  • Du sköter det mesta själv och vi skapar anpassningar (så långt Wix tillåter).
  • Multimedium sköter om allt, och uppdaterar din webbshop, i nära kontakt med dig.

Vi uppmuntrar dig till att tänka igenom och samla ihop dina krav och önskemål, och orientera dig en aning inför möte med oss. Tydlighet hjälper oss till ett gott samarbete, och ett gott resultat.

Wix är vårt förstahandsval för webbshoppar. Wix klarar allt från små webbshoppar upp till ca 40 000 produkter. Det räcker för de allra flesta! Med Wix i ryggen känner vi trygghet i ett system som varit med länge och har mycket hög säkerhet. Analysverktyg för besöksstatistik finns i systemet och ger oss information om vad som går bra, eller mindre bra och vad som borde ändras.

Vi är mycket måna om att förstå våra kunder, önskemålen och vi uppmuntrar dig att tänka igenom så mycket du kan inför ett möte med oss; då är vi mycket närmare en nöjd kund, ett trevligt projekt och en riktigt bra produkt att vara stolta över.

Din kund får njuta en väldesignad, lättnavigerad och attraktiv webbshop som inbjuder till shopping med trygg och säker betalning. De kan prenumerera på ditt nyhetsbrev med uppdateringar från shoppen.

SEO/Sökmotoroptimering – hur väl syns ni i sökresultaten?

Vi är ingen SEO-byrå men vi har en kunskap om, och erfarenhet av, webbproduktion som går tillbaka ända till det förra seklet/milleniet, och tar alla de viktiga initiala hänsyn som bör tas på själva sidan vid produktionen. Efter lanseringen av din webbplats erbjuder vi utökad löpande SEO.

Tips och råd om rubriksättning, text och struktur får du av oss. Vi ser till att du får alla de grundläggande markörerna på plats för bra On-Page SEO (det som kan göras på själva webbplatsen lokalt). Givetvis indexerar vi er hemsida i Google Search Console och rekommenderar därefter utökad SEO. Eftersom SEO aldrig egentligen blir klar, erbjuder vi prisvärda avtal om du föredrar att inte arbeta aktivt med sökmotoroptimeringen själv över tid. Grunderna räcker långt och du får gott om värdefull SEO av oss helt gratis!

Sociala medier, Google Ads mm, finns med som stöd till din online-marknadsföring och även här bistår vi i den utsträckning ni önskar. Vi hjälper dig gärna med inläggen på Facebook och Instagram.

Grafisk design / trycksaker, grafiska profiler & logotyper

Våra grafiska designtjänster är också ett populärt erbjudande och dessa inkluderar design av trycksaker, logotyper och andra grafiska element för företag. Vi förstår vikten av att skapa ett professionellt intryck för företag och erbjuder fasta priser för våra designarbeten. Våra designers kan skapa allt från logotyper till hemsidor, papperstrycksaker, dekaler, skyltar och mer. Vi kan även hjälpa dig i kontakten med tryckeri för att du ska få bästa kvalitet och pris på dina trycksaker.

Bild & videotjänster – YouTube / foto / avancerad retusch / AI

Vi kan hjälpa dig med både foto/stillbilder och video. Är du kanske på gång att starta en YouTube-kanal eller i färd med att modernisera din existerande? Vi erbjuder videoredigering och fotografering samt text och layoutarbete för bland annat böcker. Vi förbättrar dina produktbilder, miljö-, och personalfoton eller vad det nu kan vara utifrån en flerårig erfarenhet av fotoretuschering mot den kräsna reklambranchen. Bra att veta är att även 3D finns med i arsenalen av kompetens inom våra bildtjänster. Det blir dock inga Hollywood-produktioner.

Artificiell Intelligens (AI) MidJourney, Dall-E. Chat GPT, Copilot, Firefly, Sora…

Kärt barn har många namn och artificiell Intelligens, AI, har ju de senaste åren fullkomligt stormat in på scenen för i stort sett alla digitala kreativa områden. Tjänsterna är så många att det knappt går att hålla reda på dem, och nya poppar upp hela tiden. Om du önskar bilder i stil med det som AI-tjänster som exempelvis MidJourney presterar, så finns kunskap om ”prompt engineering” (hur man formulerar instruktioner för AI:n) hos Multimedium också. Vi använder själva vissa tjänster redan idag med fördel till kunder; texter och översättningar med efter-redigering har varit framgångsrikt och sparat tid utan att äventyra kvaliteten. AI finns inte överst bland våra tjänster, men vi vill att du ska veta att det finns inom räckhåll även hos oss.

Området illustration kommer vi att utöka här på hemsidan så småningom.

Texter för både människa och sökmotor

Av naturliga skäl är det vi pratar om mest textproduktion för webbsidor, och då har det en direkt koppling till sökmotoroptimering och synlighet. Generellt gäller att det det som är bra för besökaren är samma sak som bra SEO. Vill besökaren återvända och gör det, så återspeglas det med tiden i sökresultaten. Gör en så bra sida du kan för din besökare. Inte mycket mer att orda om. Vi blir aldrig några nobelpristagare i litteratur – men vet en hel del om text på webben.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss på Multimedium om du vill veta mer om våra tjänster eller prisalternativ. Av oss får du mycket kompetens och omtanke för pengarna.

Och om du förresten saknar något på vår hemsida vill vi väldigt gärna veta vad.

Tack & välkommen!