Kunduppdrag, hemsidor & design

”Vi älskar teknik & design – men det viktigaste är att förstå vår kund och dennes affär, så att vi kan stödja den på bästa sätt. Vi kan ge våra kunder rikligt med tid. Detta är en av fördelarna med att välja ett icke vinstdrivande socialt företag – och vår kompetens matchar lätt den hos vilken av de bättre webbyråerna som helst i Sverige. Dessutom hjälper våra kunder oss att ge tillbaka till samhället genom att vi erbjuder unik arbetsträning inom vår bransch.

~ Björn Olsson, Arbetsledare, Multimedium

Hifi Stället

 • Webbshop
 • Hemsida
 • Design
 • Produktuppdateringar
 • Nyhetsbrev
 • Sökmotoroptimering
 • Bildredigering

Multimedium har tillsammans med HiFi Stället skapat en webbshop för nya exklusiva ljudprodukter, second hand & vintage-produkter, att utveckla sin online-närvaro och att öka sin försäljning. Vi har byggt deras hemsida med en webbshop som vi nu hanterar dagligen, där kunderna tryggt kan beställa och betala online. 

Vi har också skapat fakturamallar och kvittensmallar som följer lagkraven. Utöver detta så designar vi nyhetsbrev, fotograferar och redigerar bilder till hemsidan som marknadsför HiFi Ställets produkter och butik.

HiFi Stället är ett bra exempel på en hemsida med integrerad webbshop – eller tvärtom. De har dessutom en trevlig fysisk butik som andas historia och atmosfär i centrala Göteborg. Väl värt ett besök!

Grimbo Bilvård

 • Hemsida
 • Sökmotoroptimering
 • Design

Vi har hjälpt Arbetskooperativet Grimbo Bilvård att skapa en ny och modern hemsida. Grimbo Bilvård är ett socialt arbetskooperativ som erbjuder bilrekonditionering och däckservice av hög kvalitet. De har varit verksamma sedan 1998 och består av personer som av olika anledningar står utanför ordinarie arbetsmarknad.

Vår utmaning var att designa en hemsida som speglar Grimbo Bilvårds värderingar, kompetens och kundfokus. Vi ville också att hemsidan skulle vara lätt att navigera, informativ och mobilanpassad. Vi har använt oss av ett modernt och stilrent utseende, med tydliga menyer, bilder och texter.

Grimbo Bilvårds hemsida är väl värt ett besök. Kolla in deras prisvärda tjänster och öppettider.

Picea Kulturarv

 • Grafisk profil
 • Hemsida
 • Design
 • Trycksaker
 • Sökmotoroptimering

Vi har arbetat med Picea kulturarv, ett kooperativt företag som utför arkeologiska och kulturhistoriska uppdrag över hela landet. Vi har skapat deras hemsida som presenterar deras verksamhet, tjänster och projekt. Picea ville ha ”allt”; en grafisk profil, hemsida och olika trycksaker. Vårt råd i arbetet var att fortsätta med befintliga logotypen med sin utpräglade särart.

Fokuset på hemsidan var att förenkla både den tidigare presentationen, och inmatningen/hanteringen, av deras projekt i WordPress & Kadence. Vi utvecklade speciella funktioner för projekt och personal, där de inte behöver röra något alls som har med formatering eller utseende att göra.

Ett glatt tillrop fick vi på deras Facebooksida. Tack Picea!

Fler kunder och uppdrag

Foto av en mobil liggande på ett skrivbord som visar Svenska Folksports-Förbundets mobila hemsida.

SFF – Svenska Folksportsförbundet är ett riksförbund som främjar motion, vänskap, förståelse och bättre hälsa över hela Sverige. Multimedium designade en mobilanpassad sida i WordPress, med inmatningsfunktioner för SFFs årskalender. Besök SFF:s hemsida

Bild av Restaurang Hubbens logotyp.

Restaurang Hubben är en lunchrestaurang som ligger i Mölnlycke. Multimedium designade logotyp, trycksaker och skapade deras mobilanpassade hemsida i WordPress. Besök Restaurang Hubbens hemsida.

Bild som visar retuscharbete (mat) för Pizza Döner House.

Pizza & Döner House är en pizzeria i Majorna, Göteborg, som serverar pizza, kebab, hamburgare och veganska rätter. Multimedium designade och retuscherade deras skylt i fönstret, samt gjorde menyer. Besök Döners hemsida.

Logotyp för Privata Barnspsykiatri Teamet

Privata barnpsykiatri-teamet utgörs av psykologer och läkare som erbjuder utredningar, behandlingar och stöd till barn, ungdomar med psykiska utmaningar och deras familjer. Multimedium designade logotyp, bildekal, broschyr och visitkort. Besök teamets hemsida.

Logotyp för Göteborgs Expressbyrå.

GBG Expressbyrå AB är en flyttfirma i Göteborg som erbjuder privat och företagsflytt inom hela Sverige. Multimedium designade logotyp, trycksaker och hemsida i Wix.Besök GBG Expressbyrås hemsida.

Logotyp för "Hela Din Energi".

Hela Din Energi är ett företag som erbjuder olika typer av behandlingar för att främja hälsa och välbefinnande. Multimedium designade logotypen för webb och tryck, och skapade hemsidan i Wix. Besök Hela Din Energis hemsida.