Om Multimedium

Multimedium är den lilla webbyrån med gott om tid för dig

Multimediums Logotyp

Vi är den personliga och okrångliga webbyrån som i skrivandets stund består av fem fast anställda och tre arbetstränande. Eftersom vi ligger på markplan på Bangatan 24D i Göteborg/Majorna, kan du alltid knacka på och prata med någon av oss här, om ett uppdrag eller arbetsträning. Vi har varit verksamma inom webb och tryck sedan 2008 och är alltså inne på vårt 16:e år i branschen.

Under 2022 och 2023 fick vi med ny personal ett väsentligt kompetenslyft, så det är verkligen läge att passa på nu! Tveka inte heller att tipsa alla du tror eller vet kan behöva vårt kunnande, så gör du oss och de som arbetstränar hos oss en stor tjänst. Tack!

Vi är ett Arbetsintegrerande Socialt Företag (ASF)

Symbol för ASF - Arbetsintegrerande Socialt Företag.

Syftet med ett ASF – ett socialt arbetskooperativ – är att skapa möjligheter, och om möjligt anställning, för personer som av olika anledningar har svårigheter att vara på, eller komma in i den ordinarie arbetsmarknaden. Vi är ett icke vinstdrivande socialt företag och vårt mål som företag är alltså inte att tjäna så mycket pengar som möjligt utan främst att utveckla våra anställda och arbetstränande enligt individens egen kapacitet.

Välmående personal är grunden i en bra verksamhet och våra anställda och arbetstränande är alltid närmast hjärtat. Med öppenhet och förståelse skapar vi en god arbetsmiljö för alla på företaget. Vi ger tillbaka till samhället genom att de som arbetar hos oss får en personligt anpassad möjlighet att utvecklas och ta sig in i, eller tillbaka till, arbetsmarknaden i ett tempo utan stress.

Vårt arbetssätt och vad det innebär för dig som kund

Emblem - "Bra tjänster, lägre priser"

Nöjd kund gäller! Vi vill påstå att tack vare vår profil som ett socialt arbetskooperativ är vi ett mycket bra val för kunder som upplever att de inte riktigt räknas hos en vanlig byrå. Våra kunder (stor som liten) får gott om tid, engagemang och ett resultat som kan mäta sig med de bästa. Du behöver inte uppleva pressande tidsramar eller stramt begränsande ändringsrundor hos oss. Allt inom rimliga gränser förstås, men till sist är det bara nöjda kunder som blir våra bästa ambassadörer.

Varje bransch, kund och projekt är unikt och därför samtalar vi gärna ingående med dig/er kring specifika behov och önskemål när vi börjar ett nytt samarbete. Det är en viktig fas som inte ska slarvas bort. På så sätt kan vi skräddarsy en lösning som passar dig/er bäst. Men ibland blir det ändå inte helt rätt från början och då skruvar vi på det så att det blir bra. När en hemsida är färdig kommer vi ofta med förslag på hur t ex en den kan förbättras ytterligare. Kort sagt, hos Multimedium får kunden en mycket prisvärd och högkvalitativ produkt och ett gott samvete som bonus, genom valet av den sorts verksamhet vi representerar.

Vi erbjuder unik arbetsträning inom webbdesign och IT

Vi är en verksamhet som arbetar för att främja integration och inkludering i arbetsmarknaden. Vi bedriver arbetsträning för personer som behöver extra stöd för att komma närmare ett jobb eller en utbildning. Genom arbetsträning får du chansen att lära dig nya saker, visa vad du kan och få värdefull erfarenhet. Du får också personlig vägledning och feedback från våra engagerade handledare. Vi anpassar arbetsträningen efter din situation, dina förutsättningar och dina önskemål. Om du vill veta mer om hur du kan få arbetsträning hos oss, är du välkommen att kontakta oss eller läs mer om att arbetsträna på Multimedium här.

När jag började arbetsträna här så hade jag tappat sugen. Efter massor av år att inte blivit hörd och felplacerad av samhällets stöttande system, så hamnade jag till slut bland de snällaste människor jag någonsin träffat på. Det gav luft under vingarna. Jag hade turen att få en anställning och nu vill jag fortsätta jobba här i många år till, och jag hoppas att politiken inte omöjliggör detta, för Multimedium är den bästa arbetsplatsen jag haft. Ge oss jobb och kunder i drivor tack!

~ Jan Sandahl, Webb AD, designer, retuschör, 3D grafiker, mm, Multimedium