Hemsidor, webbdesign och webbplatser
På Multimedium erbjuder vi en mängd olika tjänster till konkurrenskraftiga priser och våra primära tjänster är webbdesign och webbutveckling.

Enkel och prisvärt!
Vårt mål är att göra ert köp av en webbplats enkel och stressfri, därför erbjuder vi priser i tre steg som utgångspunkt, med flexibilitet om det behövs för att bygga er webbplats och möta era unika behov. 

Webbshop & E-handel

Dessutom erbjuder vi tjänster för att skapa e-ha​​ndelsbutiker som hjälper kunder att visa och sälja sina produkter online. Vi tror att erbjudandet av en komplett lösning, inklusive e​​tt användarvänligt webbverktyg och en anpassad webbplats, kommer att leda till större framgång för våra kunder.

Grafisk design
Våra grafiska designtjänster är också ett populärt erbjudande, dessa inkluderar design av trycksaker, logotyper och andra grafiska element för företag. Vi förstår vikten av att skapa ett professionellt intryck för företag och erbjuder fasta priser för våra designarbeten. Vårt team av designers kan skapa allt från logotyper till hemsidor, papperstrycksaker, dekaler, skyltar och mer.

Bild-, videoredigering & Retusch
Vi erbjuder även video och fotoretuschering, fotografering samt text och layoutarbete för bland annat böcker. Vi kan även hjälpa dig i kontakten med tryckeri för att du ska få bästa kvalitet och pris på dina trycksaker.


Kontakta oss idag för att veta mer om våra tjänster och prisalternativ.