Om Multimedium

 

Multimedium är en liten och personlig designbyrå på Bangatan 24D i Göteborg, med stor, bred och vass kompetens när det gäller trycksaker och hemsidor.

Vi inriktar oss främst på föreningar, småföretag samt enheter och avdelningar inom kommunen. Vi vet hur viktigt det är att synas och hur lite tid man har till annat än kärnverksamheten och tycker att det blir bäst resultat när man koncentrerar sig på det man kan bäst- så fokusera på ditt arbete och låt oss designa din trycksak eller hemsida, det är vi bäst på.

 

Du och dina behov är det viktigaste för oss. Därför börjar varje uppdrag med ett möte så att vi förstår vad du behöver. Vi lyssnar, tänker, producerar - och håller kontakten så att du får den exakt hemsida eller trycksak du vill ha. Vår grafiska designer kan hjälpa dig i kontakten med tryckerier för att du ska få bästa kvalitet och pris på dina trycksaker. Vi lär dig också hur du uppdaterar och redigerar din hemsida på bästa och enklaste sätt. Det ingår i priset.

 

Vi bygger inte bara hemsidor på Multimedium - vi bygger människor också. Vi är ett socialt arbetskooperativ, vilket bland annat innebär att människor med olika funktionsvariationer arbetar och arbetstränar hos oss och får en meningsfull tillvaro. Därför får du inte bara professionella och prisvärda produkter när du anlitar oss - du får ett extremt gott samvete på köpet.

 

 

 

Det är vi som är Multimedium

Dana

Illustratör

 

Dana, en illustratör och designer. Är självlärd konstnär som jobbar både traditionellt och digitalt.

 

Som illustratör och designer, jobbar jag för kundernas önskemål och att jag håller på att vidareutbilda mig i digitala arbeten som kan gynna både kunder och för Multimedium inom framtiden.

 

Målet är att alla kunder blir nöjda. Alla jobb ska vara avslutade och att jag vidareutvecklas som designer och illustratör.

 

 

Björn

Webbdesigner

 

Björn, webbdesigner, fotograf, inhouse webgraphic designer. Jobbar inom många områden på Multimedium, men främst med hemsidor och administration.

 

Varje kund är unik och efterfrågar också unik design. Detta kräver att mina kunskaper inom webb, form och fotografering uppdateras och med jämna mellanrum och hålls fräscha. Målet för mig är att alla kunder skall vara 100% nöjda när jobb är avslutat.

 

Carl

Skribent och Copywriter

 

Noggrann språkpolis som ställer höga krav på sig själv och sitt arbete.

Carl är, förutom utbildad journalist och grafisk processoperatör, Multimediums egen ordkonstnär. Skriver, korrekturläser, och redigerar texter för tryck och webb. Uppdaterar hemsidor, främst Word Press-sidor.

 

“Det gäller att få texterna säljande, informativa och lätta att förstå - utan att förlora kundens egna tilltal. Det är en utmaning, särskilt när det gäller webbtexter som måste hamna högt i söklistorna. Men en utmaning jag gillar.”

 

Multimedium

Bangatan 24D

414  63  Göteborg

Tel: 031-12 92 38

multimedium@multimedium.se