Kunduppdrag - hemsidor & design i urval

Hifi Stället

Hemsida

Webbshop

Sökmotoroptimering

Bildredigering

Multimedium har hjälpt HiFi Stället med en butik för nya exklusiva ljudprodukter, second hand & vintage-produkter, att utveckla sin online-närvaro och att öka sin försäljning. Vi har byggt deras hemsida med en webbshop som vi hanterar, där kunderna tryggt kan beställa och betala online. 

Vi har också skapat fakturamallar och kvittensmallar som följer lagkraven. Utöver detta så designar vi nyhetsbrev, fotograferar och redigerar bilder till hemsidan som marknadsför HiFi Ställets produkter och butik.

Grimbo Bilvård

Sökmotoroptimering

Hemsida

Vi har hjälpt Arbetskooperativet Grimbo Bilvård att skapa en ny och modern hemsida. Grimbo Bilvård är ett socialt arbetskooperativ som erbjuder bilrekonditionering och däckservice av hög kvalitet. De har varit verksamma sedan 1998 och består av personer som av olika anledningar står utanför ordinarie arbetsmarknad.

Vår utmaning var att designa en hemsida som speglar Grimbo Bilvårds värderingar, kompetens och kundfokus. Vi ville också att hemsidan skulle vara lätt att navigera, informativ och mobilanpassad. Vi har använt oss av ett modernt och stilrent utseende, med tydliga menyer, bilder och texter.

Grimbo Bilvårds hemsida är väl värt ett besök. Kolla in deras prisvärda tjänster och öppettider.

Besök Grimbo Bilvårds hemsida

Privata barnpsykiatri-teamet utgörs av psykologer och läkare som erbjuder utredningar, behandlingar och stöd till barn, ungdomar med psykiska utmaningar och deras familjer. Multimedium designade logotyp, bildekal, broschyr och visitkort.

GBG Expressbyrå AB är en flyttfirma i Göteborg som erbjuder privat och företagsflytt inom hela Sverige. Multimedium designade logotyp, trycksaker och hemsida i Wix.

Hela Din Energi är ett företag som erbjuder olika typer av behandlingar för att främja hälsa och välbefinnande. Multimedium designade logotypen för webb och tryck, och skapade hemsidan i Wix.