Arbetsträning på Multimedium

Om du är intresserad av arbetsträning hos oss på Multimedium ska du göra på följande sätt:


Skriv in dig hos arbetsförmedlingen
Skriv in dig hos arbetsförmedlingen
För att få arbetsträna på Multimedium behöver du först skriva in dig på Arbetsförmedlingen, kontakta sedan din handläggare på Arbetsförmedlingen, vården eller socialtjänsten. De kan hjälpa dig att göra en individuell bedömning och en plan för din arbetsträning.


Boka in ett studiebesök hos oss
Sedan bokar du tillsammans med din handläggare in ett studiebesök på Multimedium för att få mer information om vår verksamhet och arbetsuppgifter.
Under studiebesöket berättar vi mer om oss och försöker tillsammans med dig reda ut om vi matchar varandra och om vi kan erbjuda en meningsfull arbetsträning för just dig. Du får också möjlighet att bilda dig en uppfattning om oss personligen och vår arbetsplats. Samtidigt som vi lär känna varandra lite bättre.


När arbetsträningen börjat
När du väl påbörjar en arbetsträning på Multimedium har du alltid tillgång till en handledare. Alla anställda har en handledande roll (du behöver inte känna att du stör!), och vi finns där och stöttar dig med den hjälp du behöver för att bli bekväm med nya rutiner, dina arbetsuppgifter osv. Vi gör löpande uppföljningar (t ex varje eller varannan vecka) där vi återkopplar och du får berätta hur det går och hur det känns för dig.


Kontakta oss
Vid frågor eller funderingar,
ring oss på: 031-12 92 38
Är du inte inskriven men vill ändå veta mer? maila: info@multimedium.se