Behöver du en hemsida?

 

Multimedium bygger hemsidor som passar dig och dina behov oavsett om du vill ha en enkel sida eller en avancerad responsiv webbsite med flera sidor och avancerade funktioner, som du kan redigera själv.

Framförallt tar vi oss tid till dig kund från början till slut. Vi börjar med ett möte där vi lyssnar på dig så att vi vet vad du vill ha innan vi bygger din hemsida - och slutar inte förrän du är nöjd. Om ens då.

 

 

 

Fotografering:

 

Vår kreativa och mycket kompetenta fotograf har lång erfarenhet i branschen. Han hjälper dig med produktbilder, porträttbilder, och alla typer av bilder du vill ha med samma känsla och kreativitet.

Han är lika duktig på bildbehandling som på att fotografera så du får alltid ett fantastiskt slutresultat till ett humant pris.

 

 

 

Illustrationer:

 

Behöver du illustrationer till din hemsida, flyer, broschyr eller bok? Kontakta oss och berätta vad du tänkt dig, eller ta med dig en skiss, så förvandlar vår professionella illustratör dina idéer till färdiga illustrationer.

 

Vi jobbar både digitalt och med papper och penna.

 

 

 

Behöver du hjälp med texter?

 

Kom med en grundtext eller en textidé så omvandlar vi den till en färdig och säljande text utan stav- eller syftningsfel - precis som du vill ha den. Vår textansvarige är utbildad journalist och är mycket van vid att skriva texter för både tryck och webb. Självklart korrekturläser vi dina texter noggrant och ändrar språkliga fel och ser till att texten blir lätt att läsa och ditt budskap går fram

 

- men på dina villkor så att du blir nöjd.

 

Logotyp, Grafisk profil:

 

Vi tar fram en eller flera logotyper så att du kan använda den i olika sammanhang - bildlogotyp, textlogotyp i färg och svartvitt.

 

Vi hjälper dig också att ta fram en grafisk profil för föreningen eller företaget. En grafisk profil är ett gemensamt färg- och formspråk för föreningens eller företagets olika publikationer, hemsidor, brevmallar, kuvert, visitkort, etc.

Den grafiska profilen anger till exempel vilka färger, typsnitt och teckenstorlekar som skall användas i olika sammanhang.

 

 

Reklammaterial:

 

Flyers, Broschyrer, Skyltar, Roll-ups, Utskick, med mera. Våra kreativa grafiska designers ser till att du får det du vill ha till ett humant pris och med hög kvalitet. Behöver du hjälp med tryckeri ordnar vi det också.

 

Fråga oss så hjälper vi dig.

 

 

Böcker:

 

Har du skrivit en bok och behöver hjälp med layouten?

Multimedium redigerar text och bilder i boken och ser till att den är klar att tryckas. Vill du så skickar vi den till tryckeri också.

 

 

Photoshopping:

 

Vår grafiska designer är expert på bildbehandling - retuschera och förbättra foton, frilägga bilder eller detaljer från bakgrunden, och mycket mer. Vill du förstora och sedan skriva ut ett foto kan vi självklart göra det.

Vill du trycka det förstorade fotot på canvas eller liknande har vi god kontakt med tryckerier.

 

 

Jinglar:

 

Nu kan vi göra jinglar och korta musiksnippets till din hemsida, ditt videoklipp eller som reklam för din förening eller ditt företag.

 

Vi jobbar med följande program/system: Photoshop, Illustrator, Indesign, Lightroom, Dreamweaver, Muse, Word, WordPress, Reason mm.

 

Multimedium

Bangatan 24D

414  63  Göteborg

Tel: 031-12 92 38

multimedium@multimedium.se