Vår kompetens


Vi erbjuder proffessionell design för både tryck och webb. Här får du hjälp med webbdesign, grafisk form, fotoretusch, design av reklam, logotyper, skyltar och böcker med mera! Vi har en bred erfarenhet av formgivning
– kom till oss med din idé så kan vi hitta en lösning!

Hemsidor

Multimedium bygger webbsidor som passar dig och dina behov oavsett om du vill ha en enkel hemsida till firman eller en komplex webbplats för din organisation med många undersidor och avancerade funktioner. Oavsett om du vill kunna redigera din webbsida själv eller vill att vi sköter den åt dig, så kan vi hitta en långsiktig lösning som fyller dina behov. Framför allt tar vi oss tid med dig som kund: Vi lyssnar noga på vad du vill ha innan vi bygger din hemsida – och är inte färdiga förrän du är helt nöjd!

Illustrationer

Behöver du illustrationer, visualiseringar eller teckningar till din hemsida, flyer, broschyr eller bok? Kontakta oss och berätta vad du tänkt dig, eller ta med dig en skiss, så förvandlar vår professionella illustratör dina idéer till färdiga illustrationer. Vi jobbar både digitalt och med papper och penna.

Böcker

Har du skrivit en bok och behöver hjälp med layouten? Våra professionella grafiska formgivare layoutar din bok med passande sättning av text och bild, för att göra boken klar för tryck. Vi kan också erbjuda redaktörstjänster om du behöver hjälp med finslipning av ditt budskap. Om du vill kontaktar vi till slut även tryckeriet och ordnar så att du får den färdiga boken i handen. 

Logotyper & grafiska profiler

Vi tar fram logotyper som ger din verksamhet en proffsig framtoning och funkar i många sammanhang. Du får en unik och personlig textlogotyp, med eller utan tillhörande symbol, som speglar din verksamhets profil och gör det lättare för dina kunder att känna igen er.
Vi hjälper dig också att ta fram en grafisk profil för föreningen eller företaget. En grafisk profil är ett gemensamt färg- och formspråk för verksamhetens olika publikationer, hemsidor, brevmallar, kuvert, visitkort, etc. Den grafiska profilen anger till exempel vilka färger, typsnitt och teckenstorlekar som skall användas i olika sammanhang.

Reklammaterial

Flyers, broschyrer,skyltar, roll-ups, utskick, med mera. Våra kreativa grafiska designers ser till att du får det du vill ha till ett humant pris och med hög kvalitet. Behöver du hjälp med tryckeri ordnar vi det också. Fråga oss så hjälper vi dig – vi är kreativa problemlösare!

Texter

Kom med en grundtext eller en textidé så omvandlar vi den till en färdig och säljande text utan stav- eller syftningsfel – precis som du vill ha den. Vår textansvarige är utbildad journalist och är mycket van vid att skriva texter för både tryck och webb. Självklart korrekturläser vi dina texter noggrant, ändrar språkliga fel och ser till att texten blir lätt att läsa. Vi hjälper dig nå fram med ditt budskap på bästa sätt!

Photoshop & bildretuschering

Våra grafiska formgivare är experter på bildbehandling - retusch och förbättring av foton, friläggning av bilder, inscanning och bearbetning av originaldokument, med mera. Har du ett gammalt foto du vill att vi ska fräscha upp, förstora och printa åt dig? Vi fixar det, bara hör av dig och berätta vad du behöver.

© Copyright 2021 Multimedium