Annika Andersson

I detta uppdrag hjälpte vi textilkonstnären Annika Andersson att presentera sin konstnärliga verksamhet i en webbsida med portfolio. Vi byggde en webbplats som Annika själv på ett enkelt sätt kunde uppdatera med nya verk, bilder och texter efter hand.

Ateljé Trädet

Det sociala arbetskooperativet Ateljé Trädet behövde en webbsida för att presentera sin verksamhet. Ateljé Trädet arbetar med bl.a. textilt konsthantverk och utsmyckningsuppdrag och tar även emot personer som behöver arbetsträna. Den nya hemsida som vi byggt åt kooperativet hjälper dem både att hitta nya kunder och att nå ut till dem som behöver arbetsträning.

Karin Mönefors

Vi hjälpte Karin Mönefors, fotograf, med en ny portfoliohemsida som samlar allt på ett överblickbart sätt. Enligt Karins önskemål har vi även lagt en filmremsa i högerkolumnen med bilder som hon själv kan uppdatera.

Multikult

För arbetskooperativet Multikult skapade vi en webbsida med en design som speglar deras ekologiska framtoning. Multikult är en KRAV-certifierad handelsträdgård & butik som hjälper långtidsarbetslösa med en hållbar och givande arbetsplats.

© Copyright 2021 Multimedium